ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Άλλο Κάρτερ, άλλο Ρίβερς

Η επιλογή του ΠΑΟΚ Μαteco και τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει

Published

on

O Nτιμίτρι Ρίβερς αποτελεί από σήμερα και επίσημα παίκτη του ΠΑΟΚ Μαteco, αντικαθιστώντας τον Τζος Κάρτερ στο ρόστερ της ομάδας.

Από τη στιγμή που προέκυψε ο σοβαρός τραυματισμός του έμπειρου Αμερικανού, ο Άρης Λυκογιάννης και οι συνεργάτες του, έψαχναν τον αντικαταστάτη του, αρχικά θέλοντας έναν παίκτη με άλλα χαρακτηριστικά, κυρίως για τη θέση «4».

Οι περιπτώσεις του Χόλογουελ, του Γιάνκοβιτς, ακόμα και του Ταρόλις, δεν προχώρησαν, όπως επίσης και αυτή του Άντριτς, ο οποίος όμως παίζει στην ίδια θέση με τον Κάρτερ και έχει πάνω-κάτω, ανάλογα στοιχεία.

Ο Ρίβερς ήρθε στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 24ωρα, καθώς ο αποκλεισμός της Νίμπουρκ από τη συνέχεια του Basketball Champions League, έφερε τις δύο πλευρές στη λύση της συνεργασίας τους.

O 26χρονος φόργουορντ, έχει δείξει τα στοιχεία του σκοραρίσματος, στις δύο σεζόν του στην Ουγγαρία (13.6 πόντοι μ.ο. και 17) πριν πάει στη Νίμπουρκ το περασμένο καλοκαίρι, στην οποία προφανώς και είχε διαφορετικό ρόλο. Ωστόσο και εκεί, στο BCL, είχε 11.5 πόντους ανά αγώνα, με 4.8 ριμπάουντ, ενώ στη Τσεχία είχε 8.1 και 5.3 αντίστοιχα.

Ο Ρίβερς μπορεί να μην έχει την ευχέρεια στο μακρινό σουτ του Κάρτερ, ωστόσο διαθέτει μεγαλύτερη αθλητικότητα και ευελιξία, ενώ προσφέρει και στον τομέα του ριμπάουντ, στον οποίο δεδομένα ο ΠΑΟΚ Μαteco, ήθελε ενίσχυση.

Ο Αμερικανός αναμένεται να είναι αύριο στη Θεσσαλονίκη και εφόσον τηρηθεί κανονικά το πρόγραμμα που ισχύει ως τώρα, τότε την Κυριακή κόντρα στον Κολοσσό στο Παλατάκι, θα κάνει και το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Comments

Trending