ΜΠΑΣΚΕΤ

«Δεν είναι δικαιολογία ο κορωνοϊός…»

Ο Ντέιβιντ ΝτιΛίο ήθελε τη νίκη ανεξαρτήτως συνθηκών

Published

on

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ Μαteco, έπαιξε για πρώτη φορά, ως επαγγελματίας στην Ευρώπη, μπροστά στην οικογένεια του που βρέθηκε στις κερκίδες, αλλά το παιχνίδι έγινε υπό περίεργες συνθήκες. Ο ίδιος ωστόσο, δεν έψαξε για δικαιολογίες… «Προφανώς και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Προερχόμασταν από κορωνοϊό, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Πολλές ομάδες έρχονται από τέτοια κατάσταση, παντού στον κόσμο και καταφέρνουν να ανταποκριθούν. Έπρεπε να επιστρέψουμε και να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε όμως στα πλέι κι έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη συνέχεια μας στη διοργάνωση» είπε ο ΝτιΛίο και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην παρουσία της οικογένειας του αυτές τις μέρες, δίπλα του.

«Ήταν ωραίο να έχω από κοντά τους δικούς μου ανθρώπους. Ήταν διαφορετικό και είχαν την ευκαιρία να με δουν από κοντά. Είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια και χάρηκα πολύ που τους είχα δίπλα μου».

Όσο για την έλλειψη ρυθμού που φάνηκε να έχει ο ίδιος και η ομάδα; «Ίσως να το ένιωσα λίγο αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό. Είχαμε το πλάνο μας, ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Ξέραμε ότι έπρεπε να εκτελέσουμε καλά, αλλά δεν καταφέραμε να το κάνουμε».

Comments

Trending