ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρίβερς: “Δεν έχω άλλη επιλογή από το να είμαι έτοιμος”

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ

Published

on

Ο Ντιμίτρι Ρίβερς μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του ΠΑΟΚ, αφού βρέθηκε στο PAOK Sports Arena. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτή την πρωτόγνωρη όπως είπε γι’ αυτόν αλλαγή στη μέση της χρονιάς. Ο νεοαποκτηθείς παίκτης θυμήθηκε τις φετινές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Νίμπουρκ, σχολίασε το διαφορετικό κλίμα από την Πράγα, ενώ δήλωσε έτοιμος για όλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο κανάλι της ΚΑΕ:

«Νέο ταξίδι νέα ομάδα, δεν μπορώ να περιμένω να μπω στην ομάδα και να τους γνωρίσω όλους, να βρούμε χημεία και να κάνω ότι μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει.

Θυμάμαι ήταν πολύ ανταγωνιστικά από την αρχή ως το τέλος και τα δύο παιχνίδι πήγαν στα τελευταία δευτερόλεπτα, και εδώ μέσα θυμάμαι με σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και ακόμη και μέσα στην Νίμπουργκ με κόψιμο στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Σίγουρα είναι μια ενδιαφέρουσα αλλαγή, δεν μου είχε ξανασυμβεί στην καριέρα μου ως τώρα. Είναι μια προσαρμογή, η Πράγα είναι πολύ ωραία αλλά κρύωνα, εδώ βλέπω είναι πιο ζεστά.

Σίγουρα είναι διαφορετική αίσθηση και ατμόσφαιρα και ανυπομονώ να δω τι θα φέρει η νέα χρονιά. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να είμαι έτοιμος, ήρθα εδώ γνωρίζοντας αυτά τα πράγματα και είμαι έτοιμος με κάθε δυνατό τρόπο για τα παιχνίδια που έρχονται. Δεν μπορώ να περιμένω να βοηθήσω την ομάδα με κάθε δυνατό τρόπο. Δουλεύω σκληρά και θα κάνω τα πάντα σε κάθε αγώνα».

Comments

Trending