ΜΠΑΣΚΕΤ

Χειρουργείο για Καμπερίδη, επιστροφή για Βλάντο

Εξελίξεις στην ομάδα μπάσκετ

Published

on

Αρκετά νέα περιείχε η σημερινή προπόνηση των ασπρόμαυρων στο PAOK Sports Arena. Αρχικά, μετά τη βαριά ήττα στη Γαλλία, η προσπάθεια ανασύνταξης της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση που έγινε με την χρήση βίντεο από τον κόουτς Λυκογιάννη. Για περισσότερο από μία ώρα ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco, επεσήμανε τα λάθη που έγιναν στη διάρκεια του πρώτου αγώνα και τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι και να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης. Ακολούθησε η προπόνηση, όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Όσον αφορά τους συμμετέχοντες οι εξελίξεις ήταν αρκετές. Πρώτα απ’ όλα, ο φόργουορντ, Μιχάλης Καμπερίδης, υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών από τον γενικό χειρουργό κ. Χάρη Κωνσταντινίδη και σε συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας, χειρούργο ορθοπεδικό Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις, ξεκινώντας από σήμερα πρόγραμμα ενσωμάτωσής του με την ομάδα, προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης. Όσον αφορά τον Ζερμέιν Λοβ, ο Αμερικανός έμεινε εκτός προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο από χτύπημα που δέχτηκε στη διάρκεια του πρώτου παιχνιδιού της σειράς του Play In Tournament.

Τέλος, ο Μάλκολμ Γκρίφιν ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας κι η συμμετοχή του στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς παραμένει αμφίβολη.

Comments

Trending