ΜΠΑΣΚΕΤ

O «διπλός» Τζόουνς και το αρνητικό σερί του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος του Βορρά ψάχνει το 1-1 με τη Στρασμπούρ

Published

on

ΠΑΟΚ Μαteco και Στρασμπούρ, κοντράρονται αύριο (19:30) στο Παλατάκι, στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των play in του Basketball Champions League, με τους γηπεδούχους να θέλουν να κάνουν το 1-1 και να διεκδικήσουν την πρόκριση σε τρίτο παιχνίδι και τους φιλοξενούμενους, να θέλουν να τελειώσουν από αύριο με την υπόθεση πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ Μαteco έχει χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια του στη διοργάνωση, με το μεγαλύτερο σερί ηττών του στο BCL, να είναι οι τέσσερις που είχε την (παρολίγον καταστροφική) σεζόν 2019-2020.

Ο Μάρβιν Τζόουνς έχει σημειώσει ως τώρα, τρία double-double στη διοργάνωση, με τελευταίο αυτό της περασμένης Τετάρτης, που είχε 18 πόντους και 13 ριμπάουντ. Ο σέντερ του ΠΑΟΚ έχει ισοφαρίσει το αντίστοιχο ρεκόρ του Γκίτις Ρατζεβίτσιους και… συνεχίζει.

Επίσης, οι Γάλλοι προέρχονται από 3/4 εκτός έδρας νίκες στη διοργάνωση, ενώ πριν, είχαν 6/8 ανεπιτυχή αποτελέσματα μακριά από το γήπεδο τους, ενώ έχουν το εκπληκτικό 73% (πρώτοι στο ΒCL) σε διεκδικήσεις αμυντικών ριμπάουντ, παίρνοντας περισσότερα από 7 σε ανά 10 ριμπάουντ που διεκδικούνται όταν αμύνονται!

Comments

Trending