ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωσε παίκτη που είχε αποσυρθεί η ΑΕΚ

Και επίσημα ο Ράουτινς επιστρέφει στο μπάσκετ

Published

on

Στην ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Άντι Ράουτινς προχώρησε η ΑΕΚ σήμερα. Ο 35χρονος Καναδός, ο οποίος είχε παίξει για τελευταία φορά μπάσκετ στον Παναθηναϊκό, πριν 22 μήνες, είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση και είχε αναλάβει καθήκοντα βοηθού τιμ μάνατζερ στην πατρίδα του, ωστόσο επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Το δελτίο του είχε μείνει στην Ελλάδα, αφού δεν είχε παίξει πουθενά μετά τον Παναθηναϊκό κι έτσι η ΑΕΚ είχε τη δυνατότητα να τον αποκτήσει, ενώ δεν τις επιτρέπονται οι διεθνείς μεταγραφές, λόγω των 13 ban που έχει σε ισχύ από τη FIBA.

Ο Ράουτινς είχε κάνει πολύ καλή σεζόν υπό τις οδηγίες του Στέφανου Δέδα στην Τουρκία και τη Μπαχτσεσεχίρ (ενώ ειχαν συνεργαστεί και στη Γκαζιαντέπ για μία διετία), που ουσιαστικά αποτέλεσαν το εφαλτήριο για να τον πάρει τότε ο Παναθηναϊκος που αναζητούσε σουτέρ και τώρα, επιστρέφει στην ενεργό δράση, για να συνεργαστεί ξανά μαζί του στην ΑΕΚ.

Μια ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Μαteco, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, την άλλη εβδομάδα (23/1, 20:00).

Comments

Trending