Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιτέλους τέλος για Παναγιώτου!

Η εξέλιξη με ένα διαιτητή ο οποίος δεν οριζόταν φέτος

PAOK24

Επιτέλους τέλος για Παναγιώτου!

Όπως έχουμε αναφερθεί πολλάκις στο παρελθόν, το θέμα της μπασκετικής ΚΕΔ και των ορισμών της, αποτελεί ένα από τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ.

Μπορεί με τη νέα διοίκηση της ΕΟΚ, να άλλαξαν πρόσωπα, αλλά ο τρόπος αποφάσεων δε διαφέρει και πολύ από το προηγούμενο καθεστώς…

Σε κάθε περίπτωση όμως, σταδιακά “τελειώνουν” από τη διαιτησία, για διάφορους λόγους, κάποια πρόσωπα που έχουν προκαλέσει πολλές φορές, με τις αποφάσεις τους. 

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο διαιτητής Παναγιώτου… Σήμερα έγινε γνωστό ότι ζήτησε να διαγραφεί από το σύνδεσμο της Πάτρας που ανήκει, καθώς φέτος δεν έχει οριστεί σε κανέναν αγώνα της Stoiximan Basket League.

Το “σκάνδαλο” βέβαια ήταν που τόσα χρόνια, ένας διαιτητής που στα περισσότερα παιχνίδια που οριζόταν δημιουργούνταν διαφορά θέματα (ακόμα και σε χαμηλότερες κατηγορίες) συνέχιζε να μην τιμωρείται σχεδόν ποτέ. Και βέβαια, δεν είναι τυχαίο ποιοι προσπαθούν να τον βγάλουν και… “μάρτυρα” που θυσιάστηκε, από την “κακή” νέα ΚΕΔ, ενώ με την προηγούμενη ΚΕΔ, όλα ήταν καλά…

Σημειώνουμε και πάλι, ότι τα πρώτα δείγματα γραφής των νέων προσώπων στη διαιτησία, μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν απέχουν και πολύ από τα προηγούμενα και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι από εκείνη την τριάδα στο ιστορικό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (Αναστόπουλος, Παναγιώτου, Μάνος) οι δυο πρώτοι τελείωσαν και ο τρίτος σχεδόν αγνοείται…

Από την άλλη όμως, μόνο σε μια πλευρά θα μπορούσε να λείψει ο Παναγιώτου. Και όλοι γνωρίζουν την “απόχρωση” της.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Ποιοι ορίστηκαν στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Μαρούσι στο Παλατάκι (20:15, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, με το νικητή του αγώνα αυτού, να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τρία αυριανά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

Γ. Μπουρούσης 20.15 Καρδίτσα-ΑΕΚ Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

ΠΑΟΚ 20.15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)

Απόλλων Π. 20.15 Απόλλων Π.-Λαύριο Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολντεμπέλα για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Πέτζα! (vids)

Ιστορίες από το παρελθόν από τον Ιταλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1998 ως το 2002 και τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει στο μπάσκετ από άλλο πόστο, με τον τωρινό του ρόλο να είναι αυτός του τζένεραλ μάνατζερ της Ρέτζιο Εμίλια.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, θυμήθηκε διάφορες ιστορίες του παρελθόντος με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ