Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπερίδης: «Δύσκολο πρόγραμμα, αλλά είμαστε πλήρεις»

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ μίλησε ο Έλληνας φόργουορντ του Δικεφάλου

PAOK24

Καμπερίδης: «Δύσκολο πρόγραμμα, αλλά  είμαστε πλήρεις»

Ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου την ΑΕΚ στην Αθήνα για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ο Γίωργος Καμπερίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΕΣΑΚΕ στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί πλήρεις μετά από καιρό, αλλά και στην καλή ψυχολογία που υπάρχει μετά τη νίκη επί του Κολοσσού.

Ο Καμπερίδης στάθηκε και στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πως για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ κλειδί θα είναι η άμυνα. Αναλυτικά ο άσος του Δικεφάλου δήλωσε: «Η εβδομάδα που πέρασε μας βρήκε όλους με ανεβασμένη ψυχολογία καθώς κάναμε την πρώτη μας νίκη στη Stoximan Basket League για το 2022. Σίγουρα δεν πρέπει να χαλαρώσουμε γιατί τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα. Αρχικά χαίρομαι πάρα πολύ που επιτέλους θα παρουσιαστούμε πλήρεις μετά από πάρα πολύ καιρό. Η επιστροφή του Malcolm Griffin θα μας βοηθήσει στο παιχνίδι μας και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε και πάλι μαζί μας.
Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα καθώς ακολουθεί μια σειρά δύσκολων αγώνων, με τρία εκτός έδρας παιχνίδια στη Αθήνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με πρώτο αυτό απέναντι στην ΑΕΚ και έπειτα τα άλλα δυο απέναντι σε Ιωνικό και Λαύριο. Η ΑΕΚ είναι μια επιθετική ομάδα άρα το κλειδί σε αυτό τον αγώνα θα είναι η άμυνά μας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Μήνυση για ενδοοικογενειακή βία κατά Αμερικανού αθλητή

Αμερικανός παίκτης ομάδας της Basket League αναζητείται από την Αστυνομία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μπλεξίματα με το νόμο έχει Αμερικανός παίκτης ομάδας της Basket League που πιθανότατα εδρεύει στην Αθήνα, αφού στο ΑΤ του δήμου κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Η μήνυση έγινε από τη σύντροφό του.

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, 19 Απριλίου, εκκρεμούσε η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του, που σημαίνει ότι δεν είχε βρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

KAE ΠΑΟΚ: «Με τις ίδιες αρχές από το 1926 μέχρι σήμερα και για πάντα»

Το μήνυμα της ΚΑΕ με φόντο τη σημερινή ιστορική μέρα για τον σύλλογο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σαν σήμερα, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης λάμβανε μια τυπική αλλά τόσο κομβικής σημασίας απόφαση. Με τον αριθμό 822 στις 20.04.1926 ενέκρινε την σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ και αναγνώρισε επισήμως τον σύλλογο που έμελλε ν' αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα.

Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Πέρασαν 98 χρόνια! 98 χρόνια γεμάτα πάθος. 98 χρόνια γεμάτα ένταση. Χαρές, αλλά και λύπες! Το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου έστειλε τις δικές του ευχές με αφορμή τη σημερινή ημέρα, η οποία είναι εξόχως σημαντική για την οικογένεια των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά το μήνυμα της ΚΑΕ:

«Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚ! 98 χρόνια με το ίδιο πάθος! Με τις ίδιες αρχές από το 1926 μέχρι τώρα και για πάντα. Μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΚΑΣΘ: Στον τελικό το εφηβικό του ΠΑΟΚ, κέρδισε με 90-76 τον Άρη

Με «διαστημικό» Λέφα που πέτυχε 40 πόντους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά από ένα συγκλονιστικό ημιτελικό που κρίθηκε στην παράταση ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 90-76 του Άρη και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.

Το σύνολο των Μελετιάδη - Σταυρόπουλου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 20:00 την ΔΕΚΑ.

Σε εξαιρετική μέρα για τον ΠΑΟΚ ο Λέφας που τελείωσε το παιχνίδι με 40 πόντους!

Δεκάλεπτα: 26-19, 43-30, 59-53, 74-74(κ.α.), 76-90

Διαιτητές: Δέλλας-Κοντογιάννης-Κούρογλου

Άρης (Κεσαπίδης-Μήτσικας): Τσαχτσίρας 17(2), Βενετίδης, Καζαμίας 9, Πεταλωτής 3(1), Επαμεινώνδας 20(3), Πατεράκης 15, Πουρλίδας 2, Φωτιάδης 7(1), Γιαννίκος 3(1).

ΠΑΟΚ (Μελετιάδης-Σταυρόπουλος): Οικονομούδης 7, Τσιμερίκας, Αλευράς 2, Γιαννάτος 8(2), Λέφας 40(4), Πέργουλης 21(3), Μανθόπουλος 12(2), Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ