ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο πόλεμος «έδιωξε» τέσσερις παίκτες από τη ΤΣΣΚΑ

Πρωτόγνωρες καταστάσεις με τον αθλητισμό φυσικά, να μη μένει απ’έξω

Published

on

Από τη στιγμή που η Ρωσία εισέβαλλε στην Ουκρανία και οι πολεμικές της επιχειρήσεις εκεί μαίνονται, πολλοί άνθρωποι του αθλητισμού έχουν εκφράσει με κάθε τρόπο, την αντίθεση και τον αποτροπιασμό τους.

Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί, οι οποίοι αγωνίζονται σε ρωσικές ομάδες και προέρχονται από χώρες, που δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με τη Ρωσία από πριν, πόσω μάλλον τώρα που προχώρησε μια πολεμική επιχείρηση.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χάνει τέσσερις παίκτες της, μέχρι νεοτέρας! Ο λόγος για το Γεωργιανό, Τόκο Σενγκέλια, το Δανό, Ίφε Λούντμπεργκ, το Λιθουανό, Μάριους Γκριγκόνις και το Γερμανό, Γιοχάνες Βόιγκτμαν.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη φύγει από τη Ρωσία και οι άλλοι αναμένεται να αποχωρήσουν, με τη ΤΣΣΚΑ να αναφέρει στην επίσημη ενημέρωση της, πως το θέμα με τις συμφωνίες με τους συγκεκριμένους παίκτες θα λυθεί, όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση, σε πολιτικό και αθλητικό επίπεδο.

Όπως ανέφεραν διάφορα ΜΜΕ, παρελθόν από τον πάγκο της ρωσικής Πάρμα, αναμένεται να αποτελέσει ο Λιθουανός, Κάζις Μακσβίτις, ο οποίος μάλιστα είναι και ομοσπονδιακός προπονητής της πατρίδας του, ενώ προς αποχώρηση από τη Ζενίτ είναι και οι (επίσης Λιθουανοί), Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Αρτούρας Γκουντάιτις.

Comments

Trending