ΜΠΑΣΚΕΤ

Κυπελλούχος για… πλάκα! (vids)

“Ασπρόμαυρο” πάρτι στη Λαμία με… καλεσμένους τον Άρη και τον Πανιώνιο!

Published

on

Αύριο στις 19:00, ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten!

Σαν σήμερα, πριν από 27 ολόκληρα χρόνια, ο μπασκετικός ΠΑΟΚ μετέτρεψε σε… πάρτι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που έλαβε χώρα στο κλειστό γήπεδο της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας, για πρώτη φορά με format φάιναλ φορ, διαλύοντας στον τελικό τον Πανιώνιο και κατακτώντας το δεύτερο Κύπελλο στην ιστορία του, έχοντας διαλύσει τον Άρη στον ημιτελικό της προηγούμενης ημέρας με σκορ 80-63!

Απέναντι στον Πανιώνιο του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο ΠΑΟΚ του Σάκη Λάιου ήταν το “αφεντικό” από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο και τελικά στέφθηκε Κυπελλούχος με σκορ 72-53, έχοντας ως πρώτο “βιολί” τον Μπάνε Πρέλεβιτς με 27 πόντους και δεύτερο τον Ζόραν Σάβιτς με 21!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Πρέλεβιτς 27 (4), Σάβιτς 21, Κόρφας 5 (1), Μπουντούρης 3, Μαματζιώλας 3 (1), Μπούλαρντ 6 Γιαννούλης 3, Γαλακτερός 2, Ρεντζιάς 2, Μπαλογιάννης.

Comments

Trending