ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανταγωνιστικός στο ΟΑΚΑ!

Δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό (20:00)

Published

on

Τον Παναθηναϊκό στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων αντιμετωπίζει σήμερα στις 20:00 ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, ο οποίος “τρέχει” ένα σερί 15-0 μετά την ήττα του στην πρεμιέρα στο Αλεξάνδρειο, ο Δικέφαλος θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός, με τον Άρη Λυκογιάννη να μην έχει στη διάθεσή του τον Ανδρέα Χριστοδούλου που έμεινε Θεσσαλονίκη λόγω ενοχλήσεων στη μέση και φυσικά τον Μάρβιν Τζόουνς, ο οποίος στο Περιστέρι αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα “ασπρόμαυρα”.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τον Λευτέρη Μποχωρίδη που νιώθει ενοχλήσεις στον καρπό του δεξιού χεριού του, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Γιάννης Παπαπέτρου μετά από δύο μήνες απουσίας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το σημερινό παιχνίδι αποτελείται από τους Ντμίτρι Ρίβερς, Άντονι Λι, Φιλ Γκριν, Ζερμέιν Λοβ, Νίκο Καμαριανό, Ντέιβιντ ΝτιΛέο, Βαγγέλη Μάντζαρη, Απόστολο Ρούμογλου, Γιώργο Καμπερίδη, Βασίλη Τολιόπουλο και Βλάντο Γιάνκοβιτς, ενώ η διαιτητική τριάδα του αγώνα αποτελείται από την Τσαρούχα, τον Τσολάκο και την Κωνσταντινίδου. 

 

Comments

Trending