ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Μονόδρομος η νίκη με Απόλλωνα Πάτρας

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα σήμερα στο Παλατάκι

Published

on

Ο ΠΑΟΚ Μαteco υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας σήμερα στις 17:00 (ERT Sports 2, ERTflix) στο Παλατάκι και η επιστροφή στις νίκες, αποτελεί μονόδρομο για τον Άρη Λυκογιάννη και τους παίκτες του.

Η εμφάνιση και η ήττα στη Λάρισα την προηγούμενη αγωνιστική, που ήταν η τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, άφησε πολύ πίσω τον ΠΑΟΚ Μαteco στη βαθμολογία και ως το τέλος της κανονικής περιόδου, η ομάδα καλείται να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες, προκειμένου να διεκδικήσει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ.

Κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα μέσα στην εβδομάδα της προετοιμασίας δεν υπήρχε, με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει στην καλύτερη προσαρμογή του νεοφερμένου, Νέιτ Ρένφρο.

Ο Απόλλων, που σύμφωνα με πληροφορίες τις δύο τελευταίες εβδομάδες, προετοιμάζεται για τους αγώνες του μετ’εμποδίων με τους παίκτες να μη συμμετέχουν σε… όλες τις προπονήσεις, πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη την προηγούμενη εβδομάδα, επικρατώντας με 74-72 του Περιστερίου, κάνοντας την ανατροπή στο τέλος. Η ομάδα της Πάτρας, παρά τα προβλήματά της, έχει τον ίδιο αριθμό νικών με τον ΠΑΟΚ και λογικά έχει ξεμπερδέψει με την παραμονή της…

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Πιτσίλκας, Κάρδαρης, Τσιμπούρης.

Comments

Trending