ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομόφωνη απόφαση ΕΣΑΚΕ για συνάντηση με Λιόλιο

Όλες οι ομάδες συμφώνησαν στο σημερινό Δ.Σ.

Published

on

Η εμπλοκή της ΕΟΚ, στο θέμα της αδειοδότησης ή μη των τεσσάρων ομάδων που είχαν θέμα με το φάκελο τους, σύμφωνα με την επιτροπή αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, έφερε την αντίδραση από το συνεταιρισμό των ομάδων στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, είχε ανακοινώσει ότι ΑΕΚ, Άρης, Λάρισα και Απόλλων Πάτρας, δε θα πάρουν άδεια, αλλά θα έχουν προτεραιότητα για συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα, μέσω wild card…

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ, μετά το τέλος του σημερινού Δ.Σ., τονίζει ότι προέκυψε απόφαση και μάλιστα ομόφωνα, για συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ. Από πλευράς ΠΑΟΚ, το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Χατζόπουλος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (28/6) έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ευάγγελο Λιόλιο προκειμένου να αποσαφηνιστούν ζητήματα που προκύπτουν από την ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΕΟΚ του περασμένου Σαββάτου (25/6), να αρθούν οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις των τελευταίων ημερών και σε κλίμα ενότητας να πορευτούμε στην συνέχεια για το καλό του ελληνικού μπάσκετ».

Comments

Trending