ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο όμιλος του ΠΑΟΚ στο BCL

Οι ομάδες που θα βρεθούν στον απαιτητικό όμιλο του ΠΑΟΚ

Published

on

Στον απαιτητικό έβδομο όμιλο του Basketball Champions League, θα βρίσκεται τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ. Σε αυτόν, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη γαλλική Ντιζόν, την οποία είχε βρει στο δρόμο του και στο παρελθόν, την ιταλική Σάσαρι, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του ο παλιός γνωστός, Τζαμάλ Τζόουνς καθώς και μία ομάδα που θα προκύψει από τα προκριματικά, από το γκρουπ στο οποίο συμμετέχει και η ισπανική Μάλαγα, που είναι και το φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους.

Πιο συγκεκριμένα, η τέταρτη ομάδα του ομίλου, θα είναι μία εκ των Λέφσκι (Βουλγαρία), Κόρμεντ (Ουγγαρία), Μάλαγα (Ισπανία), Σιαουλιάι (Λιθουανία), Ντεν Μπος (Ολλανδία) και Καρχού (Φινλανδία).

Η φάση των ομίλων θα ξεκινήσει στις 4-5 Οκτωβρίου…

Θυμηθείτε την εξέλιξη της κλήρωσης, όπως τη μετέδωσε το PAOK24 ζωντανά…

– Από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στον όμιλο του ΠΑΟΚ, προέκυψε η Ντιζόν.

– Από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στον όμιλο του ΠΑΟΚ, προέκυψε η Σάσαρι.

– Στον έβδομο όμιλο ο ΠΑΟΚ, με την άλλη ομάδα του ομίλου ως τώρα, να προκύπτει από τα προκριματικά

– Τώρα θα μπουν οι ομάδες απο το τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, στο οποίο βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ

– H κλήρωση των προκριματικών ολοκληρώθηκε και τώρα, ξεκινάει αυτή των ομίλων στην οποία συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ

– Ο διευθύνων σύμβουλος του BCL, Πατρίκ Κομνηνός, ξεκινάει τη διαδικασία της κλήρωσης των προκριματικών, με τη βοήθεια του Νίκο Ριτσότι, που ήταν αρχηγός της πρώτης κατόχου του τίτλου, της Τενερίφης το 2017 και του Ντούσαν Σάκοτα, που ήταν ο αρχηγός της ΑΕΚ, το 2018, όταν κατέκτησε τη δεύτερη διοργάνωση του BCL.

– H παρουσίαση έχει ξεκινήσει, με την κλήρωση αρχικά να έχει να κάνει με την προκριματική φάση και στη συνέχεια, να προκύπτουν οι όμιλοι.

Η ώρα της κλήρωσης για το Basketball Champions League της σεζόν 2022-2023 έφτασε. Στα γραφεία της FIBA στην Ελβετία, ο ΠΑΟΚ θα μάθει τους αντιπάλους που θα βρει στο δρόμο του στη φετινή διοργάνωση, στην οποία συμμετέχει ξανά, ξεκινώντας απευθείας από τους ομίλους.

Για λογαριασμό του “Δικέφαλου του Βορρά” στη διαδικασία, βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βασίλης Τριλυράκης.

Δείτε live εικόνα απο την κλήρωση…

Comments

Trending