ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Έρχεται ο Ρένφρο, νέα πρόσωπα στη προπόνηση

Ημέρα άφιξης και σήμερα για τον ΠΑΟΚ

Published

on

Ο Τζέιλεν Ράιλι και ο Ζακ Ντάρκο-Κέλι έφτασαν χθες, αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και σήμερα, αναμένεται να έχουν μια πρώτη γνωριμία με τους νέους τους συμπαίκτες και να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση.

Διαδικασία που είχε τα προηγούμενα 24ωρα και ο Τζέιλεν Χαντς, ο οποίος ήταν ο πρώτος ξένος που έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ, ενώ το πρόγραμμα σήμερα, έχει κι άλλη άφιξη.

Ο λόγος για τον Νέιτ Ρένφρο, ο οποίος αναμένεται λίγο μετά τις 20:30 να έχει «προσγειωθεί» στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί κι αυτός στην ομάδα. Την προσεχή Δευτέρα, ξεκινάει και επίσημα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι τότε θα έχει επιστρέψει και ο Άρης Λυκογιάννης, που αυτές τις ημέρες, βρέθηκε στη Φρανκφούρτη για το σεμινάριο προπονητών του Basketball Champions League.

Επίσης, μέσα στα επόμενα 24ωρα, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Τάιλερ Πόλι, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των αφίξεων, με μοναδική εκκρεμότητα αυτή του Γιανίκ Φράνκε, ο οποίος είναι στη φάση της αποθεραπείας του, μετά το κάταγμα στον καρπό που υπέστη και παλεύει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, προκειμένου να δώσει κανονικά το «παρών» με την Ολλανδία στο Eurobasket.

Comments

Trending