ΜΠΑΣΚΕΤ

Ράιλι: «Έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης…»

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για την ήττα αλλά και για την εμφάνισή του

Published

on

Ο Τζέιλεν Ράιλι, έκανε σπουδαίο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Ντιζόν, έχοντας 6/8 τρίποντα σε αυτό το διάστημα (και 6/12 συνολικά) και συνολικά 25 πόντους, αλλά όπως τόνισε στις δηλώσεις του, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ εξέφρασε την περηφάνια του για τον τρόπο που η ομάδα, πάλεψε ως το τέλος.

«Είμαι περήφανος για την προσπάθεια. Παλέψαμε, δεν τα παρατήσαμε. Έχουμε πολλά θετικά να κρατήσουμε. Χάσαμε στην πρεμιέρα μας, είναι σημαντικό να ξεκινάς σε αυτήν τη διοργάνωση με νίκη ειδικά στην έδρα σου, αλλά δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε από μία πολύ καλή ομάδα, όπως η Ντιζόν, ωστόσο δείξαμε χαρακτήρα και παλέψαμε για τη νίκη ως το τέλος» είπε αρχικά για το αποτέλεσμα, ενώ για τη δική του απόδοση, ανέφερε…

«Έβαλα κάποια σουτ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά συνολικά πιστεύω ότι μπορούσα ν κάνω περισσότερα. Έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να τους βρω καλύτερα. Αρκετά σουτ βρήκαν σουτ στο δεύτερο μέρος. Ανυπομονώ για τα επόμενα παιχνίδια».

Όσο για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι και αν κρατάει η ομάδα κάτι από σήμερα, είπε: «Αμυντικά κάναμε αρκετά καλά πράγματα σήμερα. Σταματήσαμε τη Ντιζόν. Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε πάλι μια καλή ομάδα επιθετικά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι αμυντικά. Επιθετικά κάναμε πολλά λάθη και ειδικά στο πρώτο μέρος».

Comments

Trending