ΜΠΑΣΚΕΤ

Χρηστίδης: «Πήραμε μεγάλη ώθηση από τον κόσμο»

Ο Βασίλης Χρηστίδης στάθηκε στην ατμόσφαιρα

Published

on

Ο σέντερ του ΠΑΟΚ, έμεινε στο παρκέ για 18:27 λεπτά, καλύπτοντας και το κενό που προέκυψε με τον τραυματισμό του Νέιτ Ρένφρο, έχοντας 6 πόντους, 3 ριμπάουντ και πολύ συνεπή αμυντική παρουσία.

«Αυτό που ήθελα να κάνω, ήταν να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει, κάνοντας ότι ου ζήτησε ο προπονητής από την αρχή της εβδομάδας. Ήταν μία νίκη που μας δίνει ψυχολογία αλλά η χρονιά είναι μεγάλη. Πρέπει να πηγαίνουμε προπόνηση με προπόνηση, παιχνίδι με παιχνίδι» είπε αρχικά.

«Λέγαμε ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στην άμυνα μας, να μειώσουμε το παιχνίδι των τριών γκαρντ του Άρη. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Πηγαίναμε φάση-φάση, όπως μας ζήτησε ο κόουτς και κοιτάξαμε το ταμπλό στο τέλος» συνέχισε.

Όσο για την ατμόσφαιρα σήμερα, σχολίασε… «Ξέρουμε τη δύναμη του κόσμου του ΠΑΟΚ. Τον θέλουμε δίπλα μας, τον χρειαζόμαστε. Μας έδωσε μεγάλη ώθηση, από τέτοια παιχνίδια παίρνουμε εμπειρίες. Περιμένουμε τον κόσμο και στη συνέχεια δίπλα μας.

Τα ντέρμπι σου δίνουν ψυχολογία, το γιορτάζουμε σήμερα και από αύριο επικεντρωνόμαστε σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως η Σάσαρι. Πιστεύω ότι θα δουλέψουμε για να έχουμε την ίδια ενέργεια ην Τετάρτη» είπε ο Χρηστίδης.

Comments

Trending