ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος καριέρας για Τζος Κάρτερ

Η ανακοίνωση και η αναφορά του ΠΑΟΚ

Published

on

Ο Τζος Κάρτερ, λίγους μήνες μετά τον τραυματισμό που οδήγησε στη λύση της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την αγωνιστική δράση.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η ΚΑΕ, στη λύση συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή είχε αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Josh Carter. Ευχαριστούμε τον Josh Carter για όλα όσα προσέφερε, εντός και εκτός παρκέ, με τις ικανότητες, την εμπειρία και τον εξαίρετο χαρακτήρα του. Ένας σοβαρός τραυματισμός άλλαξε δυστυχώς τα σχέδια όλων μας. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και καλή τύχη σε ό,τι κι αν κάνει. Ο Josh αναχωρεί τις επόμενες ημέρες για τις ΗΠΑ. Ξέρουμε ότι και από εκεί, από το σπίτι του θα συνεχίσει να μας παρακολουθεί…».

Σήμερα, η ασπρόμαυρη ΚΑΕ, είπε: «Αγαπητέ Τζος, πληροφορηθήκαμε για την απόφασή του να αποσυρθείς από την ενεργό δράση και χωρίς αμφιβολία ήταν τιμή μας, να σε έχουμε στην ομάδα μας. Από την 1η ημέρα ήσουν ο ορισμός του επαγγελματία αθλητή. Ένας υπέροχος παίκτης, εξαιρετικός συμπαίκτης και απίθανος άνθρωπος. Ο ΠΑΟΚ έτυχε να είναι η τελευταία ομάδα στην εξαιρετική καριέρα σου. Συγχαρητήρια για όσα πέτυχες και καλή τύχη στο επόμενο βήμα σου. Είσαι πάντα ευπρόσδεκτος στην Θεσσαλονίκη και την οικογένεια του ΠΑΟΚ»

Comments

Trending