ΜΠΑΣΚΕΤ

Χαντς ο ηγέτης

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει δείξει με το «καλημέρα» τα στοιχεία του

Published

on

Ο Τζέιλεν Χαντς ήταν μέχρι την Παρασκευή, αμφίβολος για το χθεσινό αγώνα κόντρα στον Ιωνικό, καθώς από τη νίκη στο Λαύριο, είχε αποκομίσει ένα διάστρεμμα.

Ωστόσο, αφού μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης, τέθηκε στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη και πέτυχε ρεκόρ πόντων, ως τώρα τουλάχιστον, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός ολοκλήρωσε τον αγώνα με 25 πόντους (οι 20 από αυτούς στο δεύτερο μέρος) και στην τέταρτη περίοδο που η ομάδα, είχε πολλά θέματα, ήταν αυτός που με πόντους και κάποιες βολές, την κράτησε μπροστά.

Ο Αμερικανός, έχει δείξει από την πρώτη στιγμή τα ηγετικά του χαρακτηριστικά και από τα έξι παιχνίδια του ΠΑΟΚ, μόλις σε δύο (με Ντιζόν και Λαύριο) έχει μείνει σε μονοψήφιο αριθμό πόντων, έχοντας από 8.

Στο πρωτάθλημα είναι στους 18.2 πόντους ανά αγώνα, με 56.2% στο δίποντο, 31.8% στο τρίποντο, στο 76. 2% στις βολές, ενώ δίνει 2.2 ασίστ, παίρνει 5.7 ριμπάουντ, κερδίζει 4.5 φάουλ και κάνει 1.7 λάθη.

Η στατιστική του τα λέει όλα, ενώ είναι τρίτος στον πίνακα των σκόρερ της Basket League, κάτω μόνο από τον Μαυροκεφαλίδη του Ιωνικού και τον Ντένμον του Περιστερίου.

Ουσιαστικά ο Χαντς αποτελεί τη «σταθερά» του ΠΑΟΚ στην περιφέρεια, καθώς ο Ράιλι έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα, ενώ ο Φράνκε, έχει κι αυτός ανάλογα στοιχεία με τον Χαντς αν και χθες, έκανε το χειρότερο του παιχνίδι φέτος, μένοντας στο μηδέν.

Comments

Trending