ΜΠΑΣΚΕΤ

Προπόνηση πριν το απαιτητικό πενθήμερο

Μπήκε σε δύσκολη εβδομάδα η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη

Published

on

Όπως ενημερωθήκατε και την Κυριακή, μέσα από το PAOK24, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ έχει μπροστά της μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, όσο αφορά στα ταξίδια και τα παιχνίδια που θα κληθούν να πραγματοποιήσουν οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη.

Η εβδομάδα αυτή ξεκίνησε, με τους ασπρόμαυρους στο γήπεδο για προπόνηση, ενώ την Τρίτη (1/11) το πρωί, αναχωρεί για την Ισπανία, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ουνικάχα Μάλαγα, για την τρίτη αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ:

Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, το πρόγραμμα απαιτητικό και χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει. Σήμερα νωρίς το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco στο PAOK Sports Arena, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για ένα πενταήμερο και ιδιαίτερα απαιτητικό ταξίδι.

Στις 06:20 το πρωί της Τρίτης (1/11) ξεκινά το ταξίδι του ΠΑΟΚ mateco, με πρώτο προορισμό τη Μάλαγα. Με ενδιάμεσους σταθμούς την Αθήνα και τη Ζυρίχη, η αποστολή της ομάδας μας αναμένεται να φτάσει στην Ισπανική πόλη στις 15:50. Στις 20:00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη επαφή και προπόνηση στο Palacio de Deportes José María Martín Carpena, το γήπεδο όπου το βράδυ της Τετάρτης (21:30) θα γίνει η αγώνας με την Unicaja Malaga για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Το ταξίδι του ΠΑΟΚ mateco θα συνεχιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης (3/11), με την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα. Διανυκτέρευση στην Αθήνα το ίδιο βράδυ και την Παρασκευή αναχώρηση για τη Ρόδο, όπου το Σάββατο (5/11, 16:00) ακολουθεί ο αγώνας με τον Κολοσσό H Hotels για την 5η αγωνιστική της Basket League.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco που αναχωρεί το πρωί της Τρίτης για την Ισπανία, θα συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Yannick Franke, Zaccheus Darko-Kelly, Jalen Riley, Νίκος Τσιακμάς, Jaylen Hands, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Tyler Polley, Διαμαντής Σαλφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος και Nate Renfro.

Comments

Trending