ΜΠΑΣΚΕΤ

Λυκογιάννης: «Σημαντικό να παίξουμε την άμυνα μας με τον Κολοσσό»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ξεχώρισε το σημείο-κλειδί για την αυριανή αναμέτρηση στη Ρόδο

Published

on

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο στις 16:00 τον Κολοσσό στη Ρόδο, έχοντας κάνει μία προπόνηση μετά την αναμέτρηση το βράδυ της Τετάρτης με τη Μάλαγα και ο Άρης Λυκογιάννης, τόνισε στις δηλώσεις του πως είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, να παίξει τη γνωστή της άμυνα, προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη και αύριο.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή και έμπειρη ομάδα, που έχει και κάποιους έμπειρους ξένους, αλλά κι ένα κορμό Ελλήνων παικτών που γνωρίζουν πολύ καλά την Ελληνική πραγματικότητα. Δεν είχαμε πολύ χρόνο προετοιμασίας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ έχουμε να διαχειριστούμε την απώλεια του Ντάρκο-Κέλι, αλλά και την ενέργεια που έχουμε ξοδέψει από το παιχνίδι στην Ισπανία και το ταξίδι της επιστροφής. Δώσαμε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούσαμε στους παίκτες και το ζητούμενο είναι να έχουμε όσο το δυνατόν πιο φρέσκια εικόνα στο παιχνίδι.

Θα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να βγάλουμε την ίδια ενέργεια στο πίσω μέρος του παιχνιδιού, ώστε να παίξουμε την γνωστή μας άμυνα. Αν το κάνουμε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αν ενεργειακά δεν είμαστε εκεί που θέλουμε θα έχουμε πρόβλημα» είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Comments

Trending