ΜΠΑΣΚΕΤ

Κάθε χρόνο κι ένας τραυματισμός-τέλος σεζόν στον ΠΑΟΚ

Ο Ζακ Ντάρκο-Κέλι δεν ήταν ο μοναδικός άτυχος

Published

on

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Ζακ Ντάρκο-Κέλι στο πρόσφατο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην έδρα της Μάλαγα, ήταν πολύ άσχημη στιγμή για την ομάδα και κυρίως για τον Αμερικανό παίκτη.

Από τη στιγμή που ο Ντάρκο-Κέλι θα υποβληθεί σε επέμβαση και με τη θεραπεία που θα ακολουθήσει, θα φανεί στην πορεία η βελτίωση της κατάστασης και πότε θα είναι ξανά σε θέση να πατήσει παρκέ, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το διάστημα της απουσίας του. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό αναμένεται να είναι μεγάλο και δείχνει αρκετά πιθανό, να μην παίξει ξανά μέσα σε αυτήν τη σεζόν.

Αυτή, είναι μία κατάσταση που συμβαίνει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Πέρσι, ήταν ο Μάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος στα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου, είχε ένα οστικό οίδημα στην περόνη, το οποίο τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης όλη τη σεζόν και από τότε, σχεδόν ένα χρόνο μετά, δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στη δράση.

Λίγες ημέρες μετά από τον τραυματισμό του Γκρίφιν πέρσι, είχε ακολουθήσει το σοβαρό θέμα στη μέση του Τζος Κάρτερ, το οποίο ουσιαστικά ήταν και αυτό που οδήγησε στο τέλος της καριέρας του, που ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό.

Στην προπέρσινη σεζόν, ο άτυχος ήταν ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος σε ένα παιχνίδι με τον Ηρακλή για το Κύπελλο, είχε υποστεί ρήξη χιαστού η χρονιά, είχε τελειώσει εκεί γι’αυτόν.

Υπάρχουν κι άλλες ανάλογες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν, με κυριότερη εκείνη του Κώστα Χαραλαμπίδη, που και γι’αυτόν, εκείνος ο τραυματισμός στο γόνατο σε ένα παιχνίδι με τη Ζιελόνα Γκόρα στην Πολωνία, τον οδήγησε στο τέλος της καριέρας του ως παίκτης.

Προφανώς και οι τραυματισμοί, ακόμα και οι σοβαροί, είναι κομμάτι της ζωής των αθλητών, ωστόσο στον ΠΑΟΚ την τελευταία τριετία και όχι μόνο, έχουν υπάρξει διάφορες ατυχίες για παίκτες της ομάδας…

Comments

Trending