ΜΠΑΣΚΕΤ

Τσιακμάς: «Όλοι μας έτοιμοι να κάνουμε τη διαφορά»

Ο νεαρός γκαρντ του ΠΑΟΚ ήταν κι αυτός μέσα στους πρωταγωνιστές στη νίκη επί του Προμηθέα

Published

on

Δεν ήταν μόνο η ενέργεια που έβγαλε στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν ότι βγήκε μπροστά και στην επίθεση, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 10 πόντους, 2/2 τρίποντα, 2/2 δίποντα, δύο κλεψίματα, μία ασίστ και κανένα λάθος. Ο Νίκος Τσιακμάς έκανε το βήμα παραπάνω σήμερα, για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μίλησε για τη νίκη της ομάδας, αλλά και για τη δική του απόδοση.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ ταλαντούχα ομάδα, με πολλές λύσεις. Θέλαμε και έπρεπε να κερδίσουμε, γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια. Δουλέψαμε πάρα πολύ όλη την εβδομάδα. Στην άμυνα ειδικά στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Θέλαμε να κρατήσουμε την έδρα μας όσο πιο αλώβητη γίνεται» είπε αρχικά και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δική του εικόνα.

«Ήξερα ότι έρχομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Σίγουρα, υπάρχουν πιο έμπειροι παίκτες από μένα. Εγώ θέλω πάντα να κάνω τη δουλειά μου. Σήμερα έτυχε να βοηθήσω εγώ. Όλοι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη διαφορά. Δουλεύουμε όλοι πολύ. Είναι σημαντικό να βιώνουμε αυτό που βιώνουμε στον ΠΑΟΚ, δηλαδή να έχουμε το μυαλό μας στο μπάσκετ».

Όσο για τη δική του προσαρμογή σε αυτό το επίπεδο; «Είναι ένα μεγάλο βήμα. Η ομάδα έχει τελείως διαφορετικούς στόχους από την περσινή ομάδα. Με βοηθάνε όλοι. Όλη η ομάδα έχει εμπειρία και με βοηθάει μέσα από την προπόνηση και από τα παιχνίδια, για να είμαι κάθε φορά όσο το δυνατόν πιο έτοιμος».

Τέλος, για τη δύσκολη συνέχεια, σημείωσε… «Η αυτοπεποίθηση χτίζεται με νίκες. Όταν έρχονται, η ομάδα χτίζει χαρακτήρα και αποκτά ρυθμό. Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δύσκολη συνέχεια. Θα χαρούμε τη νίκη σήμερα και από αύριο προετοιμαζόμαστε για το επόμενο. Θέλουμε να γίνουν όλοι οι παίκτες καλά. Αν είμαστε όλοι καλά και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα. Έχουμε πολύ καλό ρυθμό και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι» κατέληξε ο Τσιακμάς.

Comments

Trending