ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Και στο βάθος… Final 8

Το ξεχωριστό κίνητρο φέτος για τον Άρη Λυκογιάννη και τους παίκτες του στο πρώτο κομμάτι της σεζόν

Published

on

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει πολύ καλά στη φετινή Basket League και μετά από έξι αγωνιστικές, είναι στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 4-2, ενώ ακολουθεί το πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του Παναθηναϊκού, την προσεχή Κυριακή.

Από φέτος, η ΕΟΚ έχει θεσπίσει το Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδας, στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και στο μίνι τουρνουά, θα συμμετάσχουν οι επτά πρώτες ομάδες της βαθμολογίας στο τέλος του πρώτου γύρου της Basket League και η μία που θα προκύψει από τις χαμηλότερες κατηγορίες.

Σε πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις τους, τόσο ο Άρης Λυκογιάννης όσο και ο Χρήστος Σαλούστρος, έχουν αναφερθεί στο συγκεκριμένο στόχο που… αχνοφαίνεται ενώ κάτι ανάλογο έκανε και ο Τζέιλεν Ράιλι σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ 3, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει με Παναθηναϊκό (εκτός), Καρδίτσα (εκτός), Ολυμπιακό (εντός), ΑΕΚ (εκτός) και Απόλλωνα Πάτρας (εντός) ως το τέλος του πρώτου γύρου, σε ένα πρόγραμμα πολύ απαιτητικό, δεδομένου ότι ανάμεσα σε αυτά τα παιχνίδια, υπάρχουν και οι υποχρεώσεις στο BCL, κόντρα σε Σάσαρι (εκτός), Μάλαγα (εντός) και Ντιζόν (εκτός).

Ωστόσο μετά το καλό του ξεκίνημα και με τις τέσσερις νίκες που έχει ως τώρα, δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει μία θέση στο Final 8 του Κυπέλλου, κάτι που δείχνει ότι έχει μπει στο μυαλό όλων εντός της ομάδας.

Comments

Trending