ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα, έμπρακτη στήριξη της οικογένειας Σαββίδη στην ΚΑΕ

Για ακόμα μία φορά, δίπλα στο τμήμα σε εποχή που το έχει ανάγκη

Published

on

Η παρουσία του Γιώργου Σαββίδη στο Παλατάκι, στο πρόσφατο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα, είχε τη δική της σημασία, αλλά πέρα από αυτό, υπήρχε και κάτι πιο έμπρακτο που έχει να κάνει με την ίδια την ΚΑΕ.

Η προηγούμενη, πολύ σημαντική κίνηση που έγινε πράξη, ήταν ο διπλασιασμός των 500.000 ευρώ που μαζεύτηκαν από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και τώρα, έρχεται μία νέα κίνηση οικονομικής ενίσχυσης της ΚΑΕ, μεσω χορηγίας, σε εποχή που το έχει μεγάλη ανάγκη.

Με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, η ΠΑΕ υποστηρίζει και πάλι την ΚΑΕ με τον πλέον έμπρακτο τρόπο, με τον Θανάση Χατζόπουλο και το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, να εκδίσουν ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco και προσωπικά ο Πρόεδρος της εταιρίας κ.Θανάσης Χατζόπουλος θέλουν να ευχαριστήσουν την οικογένεια Σαββίδη, που για μία ακόμη φορά στέκεται δίπλα στην ομάδα μπάσκετ και το κάνει με πράξεις.

Γνωρίζοντας τη μεγάλη μας προσπάθεια και κατανοώντας τις δυσκολίες που υπάρχουν, ο κ.Ιβάν Σαββίδης πήρε την ευγενή πρωτοβουλία και μέσω χορηγίας στηρίζει και πάλι την ομάδα μπάσκετ.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα”.

 

 

Comments

Trending