ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Παραμένει τρίτος αλλά…

Πως διαμορφώνεται η κατάσταση στον όμιλο μετά την ήττα από τη Σάσαρι

Published

on

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, το λάθος του Φράνκε μετά από κλέψιμο του Χαντς και το χαμένο τρίποντο του δεύτερου στο τέλος, στοίχισαν ένα σπουδαίο διπλό στον ΠΑΟΚ, το οποίο θα τελείωνε από σήμερα την υπόθεση πρόκριση στην ενδιάμεση. φάση του Basketball Champions League.

Σε κάθε περίπτωση μετά το 88-68 του πρώτου αγώνα στο Παλατάκι, ο ΠΑΟΚ διατηρεί την ισοβαθμία με τη Σάσαρι, ωστόσο πλέον η κατάσταση δεν εξαρτάται από τον ίδιο μόνο.

Ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει με τη Μάλαγα στη Θεσσαλονίκη στις 13 Δεκεμβρίου (δύο μέρες αφού υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο Παλατάκι για το πρωτάθλημα) και στις 20, παίζει στην έδρα της Ντιζόν για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Η Σάσαρι, έχει να υποδεχθεί τη Ντιζόν, στο παιχνίδι-κλειδί όπως όλα δείχνουν για την τρίτη θέση και την τελευταία αγωνιστική, πηγαίνει στην έδρα της Μάλαγα.

Η λογική λέει πως αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να κάνει την υπέρβαση με μία νίκη στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια του ομίλου, θα πάρει την πρόκριση για τα play-in. Αν όχι, πιθανότατα θα χρειαστεί να περιμένει… δώρο των Γάλλων στη Σαρδηνία, σε δύο εβδομάδες, ανεξαρτήτως του τι θα κάνουν αύριο, που παίζουν στην έδρα της Μάλαγα.

Comments

Trending