ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ mateco: Με Σάιμπερτ αλλά χωρίς Ράιλι στην Καρδίτσα

Έτοιμος για την 8η αγωνιστική ο Δικέφαλος

Published

on

Ο ΠΑΟΚ mateco ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ταξίδεψε με προορισμό την Καρδίτσα για ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην τοπική ομάδα, για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Νέο πρόσωπο δεν είναι άλλο από τον Σάιμπερτ. Ο Αμερικανός γκαρντ επιστρέφει στο πρωτάθλημα και στα ασπρόμαυρα μετά από έξι περίπου χρόνια, ενώ την ίδια στιγμή ένα πρόβλημα τραυματισμού δεν επιτρέπει στον Ράιλι να αγωνιστεί. Ο Αμερικανός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο στο αριστερό πόδι και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα, καθιστούν αδύνατη την συμμετοχή του. Ο Αμερικανός υποβάλλεται σε πρόγραμμα θεραπείας.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής.

Στην αποστολή της ομάδας μας είναι οι καλαθοσφαιριστές: Γιανίκ Φράνκε, Νίκος Τσιακμάς, Τζέιλεν Χαντς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Τάιλερ Πόλι, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Βασίλης Χρηστίδης, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Ζήσης Σαρικόπουλος και Νέιτ Ρένφρο.

Comments

Trending