ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΠΑΟΚ, η προπονητική και το βιβλίο του Μπάνε (vid)

Για όλα μίλησε ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟΚ

Published

on

Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μορφές της ιστορίας του ΠΑΟΚ, υπηρετώντας το μπάσκετ του συλλόγου από όλα τα πόστα.

Μία από τις σπουδαιότερες μορφές του Δικεφάλου, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha, μίλησε για τον ΠΑΟΚ, την προπονητική και το εάν θα επέστρεφε σε αυτήν, τη σχέση του με το Νίκο Γκάλη, αλλά και το βιβλίο που γράφει.

Για την περίοδο που ήταν πρόεδρος του ΠΑΟΚ ανέφερε «Είναι μια πολύ υπεύθυνη θέση. Καθημερινές οικονομικές δυσκολίες, πως να βρεις πόρους, πως να βρεις έσοδα». Ενώ μίλησε και για το εάν θα επέστρεφε λέγοντας χαρακτηριστικά «Έχω κάνει τον κύκλο μου στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Πάνω από 25 χρόνια ήμουν εκεί, έχω περάσει απ’ όλες τις θέσεις. Βεβαίως ποτέ δεν ξέρεις, απλά είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι».

Για την προπονητική δήλωσε με απόλυτη ειλικρίνεια «Όχι αυτό έχει τελειώσει για μένα. Έχει τελειώσει γιατί έμεινα πολύ καιρό εκτός και το άθλημα έχει προχωρήσει, το επίπεδο που βρίσκεται αυτή την στιγμή».

Για τη σχέση του με τον Νίκο Γκάλη «Δεν κάναμε παρέα, αλλά από πάντα υπήρχε ένας αλληλοσεβασμός. Έχουμε βρεθεί πολλές φορές σε κάποιες εκδηλώσεις αλλά μέχρι εκεί». Ενώ για τον καβγά που είχαν τόνισε «Έχει μείνει ναι όπου πάω με ρωτούν τι είχε γίνει τότε με τον Γκάλη. Ήταν κάτι πάνω στην ένταση του αγώνα. Πάνω στην ένταση του αγώνα μαλώνουν όλοι και μετά μένουν φίλοι. Φυσικά μετά τα βρήκαμε εννοείται».




Ο Μπάνε Πρέλεβιτς αποκάλυψε πως γράφει βιβλίο με όσα έζησε όλα τα χρόνια στον αθλητισμό, σημειώνοντας πως είναι κοντά στο να το ολοκληρώσει, ενώ δεν ξέρει πότε θα εκδοθεί.

Comments

Trending