ΜΠΑΣΚΕΤ

Ψάχνει νέα υπέρβαση, με απουσίες ο ΠΑΟΚ

Μετά το διπλό πρόκρισης στο Ντιζόν, παίζει απόψε στην έδρα της ΑΕΚ

Published

on

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον πρώτο του στόχο στη σεζόν, με την πρόκριση στα play-in του Basketball Champions League και τώρα, ο επόμενος, είναι η παρουσία στο Final 8 του Κυπέλλου, μέσω μίας θέσης στην πρώτη επτάδα του πρωταθλήματος, στο τέλος του πρώτου γύρου.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, με ρεκόρ 5-4 είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας, πριν το σημερινό παιχνίδι και την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας, ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με τη Ρίτας Βίλνιους.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ, ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολη, δεδομένης της ποιότητας της ΑΕΚ αλλά και του δικού της μομέντουμ, καθώς και αυτή, προέρχεται από νίκη-πρόκριση και μάλιστα επίσης με ανατροπή, επί της Καρσίγιακα και γίνεται ακόμα δυσκολότερη, λόγω περιορισμένου ροτέισον.

Ρένφρο, Καμπερίδης λόγω τραυματισμών και ο Τσιακμάς λόγω τιμωρίας, έχουν τεθεί νοκ-άουτ για την αποψινή αναμέτρηση στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και έτσι, οι επιλογές του Λυκογιάννη είναι ακόμα λιγότερες. Μάλιστα λόγω των συγκεκριμένων ελλείψεων, την αποστολή ακολούθησαν οι νεαροί Κωνσταντινίδης και Καλλιοντζής.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της, δεν έχει μόνο το νεοφερμένο Μάιλς, ο οποίος όμως, δεν έχει δηλωθεί ως τώρα στη Basket League, καθώς δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του λόγω ban…

Η ΚΕΔ όρισε στο παιχνίδι αυτό τον Κορομηλά, ο οποίος ήταν ο διαιτητής σε εκείνο το αλησμόνητο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ με την αντικανονική τάπα στον Λοβ στο τέλος, πρόπερσι και μετά το τέλος του αγώνα, ζητούσε συγνώμη στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και μαζί του, θα είναι και οι Ζαχαρής, Μπακάλης.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 19:15 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Comments

Trending