ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: “Τελικός” στη Λιθουανία με τον κόσμο στο πλευρό του!

Τεράστιο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ!

Published

on

Η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπάει στη Λιθουανία σήμερα. Εκεί, οι “ασπρόμαυροι” θα αντιμετωπίσουν τη Ρίτας στο Game 3 της σειράς για την Play-In φάση του Basketball Champions League.

Ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα μεγάλο “ραντεβού” για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, που ταξίδεψε στη Λιθουανία με πτήση τσάρτερ και μαζί με τον κόσμο του, που θα δώσει το δικό του ρυθμό απόψε στην “Jeep Arena”.

Οι “ασπρόμαυροι” ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους για τον σημερινό “τελικό” και πλέον, άπαντες μετρούν αντίστροφα για το τζάμπολ του αγώνα, με τον κόουτς του ΠΑΟΚ να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους και μάχιμους απόψε.

Δε νομίζω ότι θα υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις και από τις δύο ομάδες. Μπορεί να κάνουν κάποιες μικρές προσαρμογές. Σε γενικές γραμμές και στα δύο παιχνίδια, είδαμε περίπου τα ίδια πράγματα, τουλάχιστον όσον αφορά την αμυντική αντιμετώπιση που είχαμε από πλευράς Ρίτας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί σε λιγότερο από σαράντα οκτώ ώρες καλούμαστε να παίξουμε για την πρόκριση. Είναι ένα δύσκολο γήπεδο εδώ οπότε είναι κι αυτό ένα κομμάτι που πρέπει να διαχειριστούμε. Αυτός που θα κάνει τις καλύτερες επιλογές, που θα ελέγξει το ρυθμό και τα ριμπάουντ που είναι πάντα ένα θέμα, κυρίως με τη συγκεκριμένη ομάδα και η αμυντική προσήλωση. Αυτά είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν το ποιος θα περάσει”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Άρης Λυκογιάννης, μιλώντας στους απεσταλμένους στη Λιθουανία και κάπως έτσι, έδωσε το στίγμα του με φόντο την αποψινή “μάχη”.

Ο αγώνας στην “Jeep Arena” θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 4HD, ενώ φυσικά θα υπάρχει και live σχολιασμός μέσα από το PAOK24, από τον απεσταλμένο, Νίκο Μοσχοβίτη.

 

Comments

Trending