ΜΠΑΣΚΕΤ

Χατζόπουλος: Από τον Λυκογιάννη στον Τακιανό

Η επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ, σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο

Published

on

Ο Φώτης Τακιανός παρουσιάστηκε και επίσημα χθες, έχει πιάσει δουλειά από την περασμένη Δευτέρα και ο Άρης Λυκογιάννης, την επόμενη της κακής εμφάνισης και του αποκλεισμού από το Περιστέρι στο Ηράκλειο, αποτέλεσε παρελθόν.

Ο Θανάσης Χατζόπουλος εξήγησε κάποια πράγματα όσον αφορά το σκεπτικό του για την απόφαση αυτή, τονίζοντας ότι ήθελε να προκαλέσει ένα «ηλεκτροσόκ» στην ομάδα, με την αλλαγή στον πάγκο.

Μια απόφαση που πάρθηκε το βράδυ του αγώνα με το Περιστέρι και ανακοινώθηκε στην ομάδα το επόμενο πρωί και μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους παίκτες, καθώς κανείς δε φαινόταν να περίμενε κάτι τέτοιο.

Ο Λυκογιάννης αποχαιρέτησε ομάδα και ανθρώπους της ΚΑΕ στις αρχές της εβδομάδας, με τα χρήματα που μπήκαν στο ταμείο στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας από το στοίχημα, εξοφλήθηκε και συμφώνησε να μη διεκδικήσει άλλα χρήματα από τη φετινή σεζόν και όπως έλεγε ο Χατζόπουλος, «έφυγε σα φίλος».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ έχει τη λογική να δώσει στον Τακιανό κάποιο χρόνο στα πρώτα παιχνίδια πριν γίνει η οποιαδήποτε κουβέντα για κάποια αλλαγή, έχοντας μεγάλο σεβασμό στην προσπάθεια όλων των παικτών ως τώρα στη σεζόν. Με τα τωρινά δεδομένα και πάντα με γνώμονα τη απαιτητική καθημερινότητα, οικονομικά, δύσκολα θα αλλάξει κάτι στο ρόστερ αν και βέβαια, δε μπορεί να αποκλειστεί τίποτα στην πορεία.

Με τη γνωστή του τυπικότητα σε τέτοια ζητήματα, ο Χατζόπουλος στέκεται στο γεγονός ότι έκλεισε άλλη μία ρύθμιση για παλαιά χρέη, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να κλείσουν άλλες τρεις, με την ΚΑΕ να έχει αυτήν τη στιγμή, εννιά ανοικτές ρυθμίσεις.

Με το δύσκολο πρόγραμμα που υπάρχει μπροστά, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, παραμένει αισιόδοξος για ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα ως το τέλος της κανονικής περιόδου, με στόχο την πρώτη εξάδα και περιμένει τη στήριξη του κόσμου, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι τελευταία, δε βρίσκεται και τόσο στο γήπεδο, όσο βρισκόταν μέχρι εκείνους τους αγώνες με Προμηθέα, Περιστέρι.

Τα χρήματα που ήρθαν (επιτέλους) από τα έσοδα της φορολόγησης του στοιχήματος, βοήθησαν πολύ για τη φετινή σεζόν, αφού η ομάδα πληρώθηκε και για το μήνα Φεβρουάριο, αλλά το «αύριο» παραμένει δύσκολο. Τόσο αγωνιστικά, με τον Φώτη Τακιανό στο τιμόνι πλέον, όσο και εξωαγωνιστικά…

Comments

Trending