ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΣΑΚΕ: Εκλογές στην κόψη του ξυραφιού

Οι τρεις υποψήφιοι, ο Μπάνε, ο Γαλατσόπουλος και ο ΠΑΟΚ

Published

on

Οι εκλογές του ΕΣΑΚΕ, έχουν προγραμματιστεί για μεθαύριο, Δευτέρα, με τον τωρινό πρόεδρο, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να είναι ξανά υποψήφιος και τον Μπάνε Πρέλεβιτς, αλλά και τον Γιώργο Πανταζόπουλο να διεκδικούν επίσης την προεδρία.

Και οι τρεις υποψήφιοι έχουν κάνει διάφορες επαφές το προηγούμενο διάστημα και όλα δείχνουν να είναι στην… κόψη του ξυραφιού, αφού δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Αθήνα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να στηρίξει την υποψηφιότητα Γαλατσόπουλου, ο Παναθηναϊκός, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, αυτήν του Πανταζόπουλου, ενώ η ΑΕΚ, μπορεί να πάει με τον Πρέλεβιτς, μπορεί να πάει και με το «λευκό»…

Από πλευράς ΠΑΟΚ, προκύπτει η διάθεση στήριξης της υποψηφιότητας Πρέλεβιτς (κάτι τέτοιο δείχνει πιθανό να συμβεί και από τον Άρη), με τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα να έχει το πλεονέκτημα, ότι τουλάχιστον σε πρώτη φάση, δε στηρίζεται από κάποιον από τους δύο «μεγάλους». Για κάποιες από τις άλλες ομάδες της Basket League, έχουν εκφραστεί διαθέσεις, κάποιες άλλες κρατούν «κλειστά» τα χαρτιά τους.

Με τα τωρινά δεδομένα και δεν προκύψει κάτι συγκλονιστικό ως τη Δευτέρα, πάμε για εκλογές… θρίλερ.

Comments

Trending