ΜΠΑΣΚΕΤ

Τσαρούχα από το «παράθυρο» στην Πάτρα!

Πως οι καταγγελίες από το… Κόσοβο, τη φέρνουν ξανά στο δρόμο του ΠΑΟΚ αύριο

Published

on

Εδώ και μερικά 24ωρα, υπάρχει μία μεγάλη αναστάτωση στη μπασκετική ΚΕΔ, με αφορμή την καταγγελία της Πρίστινα από το Κόσοβο, πριν από τον αγώνα με την Τρέπτσα, για απόπειρα δωροδοκίας στους δύο Έλληνες διαιτητές, Κάρδαρη και Ζαχαρή!

Μάλιστα, στο Κόσοβο αρχικά, έγινε λόγος για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του μπάσκετ της χώρας, με την Πρίστινα να αναφέρει σε ανακοίνωσή της, πως προσκόμισε όλα τα στοιχεία που είχε μαζέψει στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι.

Φυσικά, μία τέτοια σοβαρή καταγγελία, έφερε κινητοποίηση από πλευράς της ΕΟΚ, η οποία βρίσκεται σε επικοινωνία με την αντίστοιχη ομοσπονδία του Κοσόβου και από χθες, «διαρρέει» πως οι δύο διαιτητές, ζήτησαν να εξαιρεθούν από τα παιχνίδια που είχαν οριστεί, λόγω «ψυχολογικής φόρτισης».

Στην αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην έδρα του Προμηθέα, είχε οριστεί αρχικά ο Κάρδαρης, μαζί με τους Τζιοπάνο και Αγραφιώτη, αλλά προέκυψε αλλαγή, με τη… Τσαρούχα να παίρνει τη θέση του!

Μάλιστα, η διεθνής διαιτητής, που είχε οριστεί την επομένη, στο ΑΕΚ-Περιστέρι, θα σφυρίξει και εκεί, δίνοντας το «παρών» σε δύο παιχνίδια, μέσα σε ένα 48ωρο.

Έτσι, η τριάδα των διαιτητών στην αυριανή αναμέτρηση θα αποτελείται από τους Τσαρούχα, Τζιοπάνο και Αγραφιώτη…

Comments

Trending