ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαργαρίτης: «Με την ώθηση του κόσμου για την πρόκριση»

Το μήνυμα του αρχηγού του ΠΑΟΚ ενόψει τρίτου αγώνα με τον Προμηθέα

Published

on

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, με δηλώσεις του, τόνισε τη σημασία της έδρας, για τον αγώνα της Κυριακής στο Παλατάκι, υπογραμμίζοντας ότι με τη στήριξη του κόσμου, η ομάδα μπορεί να πάρει την πρόκριση επί του Προμηθέα.

«Θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, χωρίς περιθώριο λάθους αυτή την φορά. Θέλουμε πάρα πολύ να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το πετύχουμε.

Τα παιχνίδια διεξάγονται με ελάχιστο χρόνο να μεσολαβεί, οι ομάδες ουσιαστικά δεν έχουν να κρύψουν τίποτα η μία από την άλλη, οπότε είναι δύσκολο να δούμε κάτι διαφορετικό. Αυτό που μπορεί να αλλάξει και πρέπει να παίξει τον ρόλο του, είναι το πλεονέκτημα της έδρας, το οποίο αποκτήσαμε από την κανονική περίοδο. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να βγάλουμε την ενέργεια που απαιτείται και θα μας δώσει ώθηση, να έχουμε συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα και με την στήριξη του κόσμου μας να φτάσουμε στη νίκη και στην πρόκριση. Όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε» είπε ο Μαργαρίτης.

Comments

Trending