Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τσιακμάς: «Αναβαθμίστηκε ο ρόλος μου και νιώθω άνετα»

Ο Νίκος Τσιακμάς μίλησε για το step up που έκανε σήμερα

Νίκος Μοσχοβίτης

Τσιακμάς: «Αναβαθμίστηκε ο ρόλος μου και νιώθω άνετα»

O γκαρντ του ΠΑΟΚ, έκανε σπουδαία εμφάνιση σήμερα με 12 πόντους και 7 ασίστ, καλύπτοντας ίσως και με το παραπάνω το κενό του Τζέιλεν Ράιλι και μιλώντας γι’αυτό, τόνισε ότι νιώθει άνετα με τον αναβαθμισμένο ρόλο του από τότε που ήρθε ο Φώτης Τακιανός.

«Ήταν πολύ μεγάλη νίκη και τεράστια πρόκριση. Η ομάδα επιστρέφει στην τετράδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Έπρεπε να καλύψουμε το κενό ενός από τους πιο κομβικούς μας παίκτες. Δώσαμε όλα τα παιδιά το κάτι παραπάνω και φτάσαμε στην πρόκριση. Ο κόσμος που ήρθε μας έδωσε τεράστια ώθηση και θέλουμε να τους υποσχεθούμε ότι θα δίνουμε πάντα το 100% για να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται» είπε αρχικά.

Όσον αφορά την εικόνα και του το πάθος που έβγαλε στην άμυνα, πέρα από την επίθεση, σημείωσε… «Όταν παίζω, παθιάζομαι. Προερχόμουν από μία πολύ κακή εμφάνιση στην Πάτρα. Θέλαμε να παίξουμε στα όρια του φάουλ, όπως έπαιξαν και αυτοί. Ξέραμε ότι από την άμυνα α κερδίσουμε. Όταν μπήκαν κάποια σουτ, ένιωσα πιο ασφαλής. Από την άμυνα όμως παίρνω ρυθμό. Στην επίθεση έχουμε πολλά παιδιά που μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους».

Μιλώντας για την αντίδραση του, όταν έμαθε ότι δε θα παίξει ο Ράιλι δεδομένου ότι είχε να αντιμετωπίσει και σημαντικούς γκαρντ… «Δεν ήταν δύσκολο να τους αντιμετωπίσω, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Όταν έμαθα ότι ο Ράιλι δε θα παίξει ήταν ένα ταρακούνημα. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου. Χαίρομαι που βοήθησαν την ομάδα, μου έχει σταθεί και μου έχει φερθεί πολύ όμορφα. Έχω περάσει απίστευτα αυτή τη χρονιά. Ήταν περισσότερο κίνητρο κόντρα σε παίκτες εγνωσμένης αξίας».

Αναφερόμενος στον Τσιακμά του καλοκαιριού σε σχέση με τον Τσιακμά του Μαΐου τώρα, σημείωσε… «Είμαι πιο ώριμος. Είναι η δεύτερη μου χρονιά στη Basket League. Με έχουν βοηθήσει πολύ όλοι από την πρώτη μέρα. Ο ρόλος μου έχει αναβαθμιστεί με την άφιξη του κόουτς Τακιανού και νιώθω άνετα με αυτό. Μέσα από τις προπονήσεις και τη δουλειά, θέλω να βελτιώσω τις αδυναμίες που έχω».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Ποιοι ορίστηκαν στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Μαρούσι στο Παλατάκι (20:15, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, με το νικητή του αγώνα αυτού, να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τρία αυριανά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

Γ. Μπουρούσης 20.15 Καρδίτσα-ΑΕΚ Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

ΠΑΟΚ 20.15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)

Απόλλων Π. 20.15 Απόλλων Π.-Λαύριο Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολντεμπέλα για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Πέτζα! (vids)

Ιστορίες από το παρελθόν από τον Ιταλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1998 ως το 2002 και τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει στο μπάσκετ από άλλο πόστο, με τον τωρινό του ρόλο να είναι αυτός του τζένεραλ μάνατζερ της Ρέτζιο Εμίλια.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, θυμήθηκε διάφορες ιστορίες του παρελθόντος με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ