ΜΠΑΣΚΕΤ

Τακιανός: «Ο Σάιμπερτ είχε πρόταση αλλά αποφάσισε να μείνει!»

Η αποκάλυψη του τεχνικού του ΠΑΟΚ

Published

on

Έπεσε η αυλαία της ημιτελικής σειράς των πλέι-οφ της Basket League για τον ΠΑΟΚ που γνώρισε την τρίτη ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Φώτης Τακιανός, μετά το φινάλε του αγώνα στο ΣΕΦ σχολίασε την εικόνα των «ασπρόμαυρων» στο σημερινό παιχνίδι, τη σειρά των παιχνιδιών που ακολουθεί για τις θέσεις 3-4, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για τον Σάιμπερτ.

«Να δούμε από ποια αφετηρία ξεκινάει ο ΟΣΦΠ και από ποια ο ΠΑΟΚ για να είμαστε αντικειμενικοί. Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη.

Εμείς καταφέραμε να δείξουμε αντίσταση στο μέγεθος του Ολυμπιακού. Υπήρχε ένα σημείο στο 48-43 στο 26′ όταν εμείς δείξαμε να έχουμε το μομέντουμ και προσπαθούσαμε να πλησιάσουμε, αλλά εκεί παίζει ρόλο η εμπειρία.

Έχουμε μια εμφάνιση που μας ικανοποιεί. Η σειρά τελείωσε, αφήνουμε τα αποτελέσματα και επικεντρωνόμαστε στη σειρά για τις θέσεις 3-4.

Όταν ο αθλητής μπορεί να τερματίσει τρίτος αντί τέταρτος πρέπει να δώσει το 100% για να το καταφέρει, ασχέτως εάν δεν δίνει κάτι η τρίτη θέση, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν τέτοιες ομάδες στην πρώτη τετράδα».

Σε ερώτηση για τον αν ο Σάιμπερτ είχε πρόταση από το Κατάρ:

«Όντως υπήρχε πρόταση και μάλιστα επίσημη. Ο παίκτης επέλεξε να μείνει εδώ, είναι μέρος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, να διεκδικήσει τους στόχους της ομάδας. Η απόφαση του τον δικαιώνει και θα τον δικαιώσει ακόμα περισσότερο με την έκβαση των αγώνων της σειράς για τις θέσεις 3-4».

Comments

Trending