ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Έγραψε ιστορία ο Ρένφρο!

Ξεπέρασε τον τον αείμνηστο Κόνραντ ΜακΡέι.

Published

on

Ο Νέιτ Ρένφρο έκλεισε τη σειρά με ένα σημαντικό προσωπικό επίτευγμα αφού μέσα από το 3ο παιχνίδι της σειράς με τον Ολυμπιακό, έγινε ο 2ος ξένος μπλοκέρ στην ιστορία του ΠΑΟΚ mateco στην Basket League.

Ο σέντερ του Δικεφάλου που ήταν ο κορυφαίος μπλοκέρ της κανονικής περιόδου, με τις δύο τάπες που έκανε στο ΣΕΦ έγινε ο πρώτος που έφτασε σε διψήφιο αριθμό στα φετινά πλέι οφ. Φτάνοντας τις 57 τάπες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ mateco, ξεπέρασε τον αείμνηστο Κόνραντ ΜακΡέι που είχε 56 τάπες στο Πρωτάθλημα της περιόδου 1997-98 και έγινε ο 2ος ξένος μπλοκέρ στην ιστορία του. Η κορυφή της λίστας ωστόσο είναι… μακριά αφού σε αυτήν βρίσκεται ο Ουόλτερ Μπέρι που παίζοντας δύο σεζόν με τα ασπρόμαυρα (1993-94 και 1998-99) σταμάτησε 99 σουτ αντιπάλων του.

Ο Αμερικανός ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ο κορυφαίος, δημιουργικά, παίκτης του ΠΑΟΚ mateco. Μοιράζοντας πέντε ασίστ έφτασε τις 26 και «έπιασε» στην 4η θέση των πασέρ των φετινών πλέι οφ τον Ματέους Πονίτκα. Είναι βέβαια ο κορυφαίος παίκτης ρακέτας στις τελικές πάσες.

Στον αντίποδα ο Αμερικανός έμεινε για δεύτερη φορά φέτος σε μηδενική επίδοση αμυντικών ριμπάουντ αφού αυτό έγινε και στο αντίστοιχο παιχνίδι της κανονικής περιόδου.

Comments

Trending