ΜΠΑΣΚΕΤ

Έμειναν Αθήνα οι Μαργαρίτης και Κακλαμανάκης

Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ και οι δύο διεθνείς του ΠΑΟΚ θα είναι υπό τις οδηγίες του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Published

on

Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Προμηθέα στην Πάτρα με 83-80 και παραλίγο να είχε σημειώσει μία σημαντική εκτός έδρας νίκη μετά από 15 συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες στην Basket League. Μέσα στους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν φυσικά και ο αρχηγός του Βαγγέλης Μαργαρίτης που έδειξε και πάλι ότι η ηλικία δεν είναι κάποιο σοβαρό κριτηρίο για την ικανότητα του κάθε παίκτη. 

Αυτά βλέπει και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος που συνεχίζει ακάθεκτα να καλεί τον αρχηγό του ΠΑΟΚ στην Εθνική ομάδα και στους αγώνες για τα προρκιματικά του Ευρωμπάσκετ με την Λετονία στις 27 Νοεμβρίου εντός έδρας και με την Βουλγαρία εκτός έδρας στις 29 του ιδίου μήνα. 

Φυσικά μαζί με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη στην Εθνική ομάδα θα είναι και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης. Ο σέντερ του ΠΑΟΚ είναι μέλος της Εθνικής από την περσινή χρονιά και παραμένει στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού. 

Οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα στην Πάτρα δεν ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη, αλλά πήγαν στην Αθήνα για να ενταχθούν στην αποστολή της Εθνικής και θα επιστρέψουν στο Παλατάκι μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της επίσημης αγαπημένης.

Comments

Trending