ΜΠΑΣΚΕΤ
Προπόνηση χωρίς Κρούζερ
Ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην αναμέτρηση με τη Ζολνόκι
Μετά από πέντε μέρες στο δρόμο και δύο πολύ άσχημα αποτελέσματα με Πόρτο και Λαύριο, ο Μάσιμο Καντσελιέρι και οι παίκτες του, βρέθηκαν ξανά σήμερα στο γήπεδο, ξεκινώντας τη μίνι προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τη Ζολνόκι (13/11, 19:00).
Η ομάδα βρέθηκε ξανά στο γήπεδο σήμερα, μαζί της όμως δεν ήταν ο Ρόκι Κρούζερ. Ο Αμερικανός, έπαιξε με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στην αναμέτρηση με το Λαύριο και μάλιστα, αποχώρησε για τα αποδυτήρια πριν το τέλος της και με τον οργανισμό του να έχει εξασθενίσει, προτιμήθηκε να μείνει εκτός σήμερα. Πάντως, αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή στην Ουγγαρία.
Ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει αύριο το πρωί (8:10) για Βουδαπέστη και από εκεί, θα μεταβεί οδικώς στο Ζολνόκ, όπου και θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας.