ΜΠΑΣΚΕΤ

MVP της πρώτης φάσης των πλέι οφ!

Με 26 πόντους στη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ στη Hala Pionir και με 17 πόντους στο "Παλατάκι", ο Θαντ ΜακΦάντεν ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της πρόκρισης του Δικεφάλου στους "16" του Champions League.

Published

on

Μάλιστα, εκτός των 26 πόντων που πέτυχε χθες, ο Αμερικανός είχε 7 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα, με τις συνολικές επιδόσεις του στα δύο παιχνίδια με την Παρτιζάν, να του χαρίζουν τον τίτλο του MVP πρώτης φάσης των πλέι οφ του Champions League!

“Πολυτιμότερος παίκτης της πρώτης φάσης των play-off του Basketball Champions League αναδείχθηκε ο Thaddus McFadden! O Αμερικανός guard του ΠΑΟΚ πέτυχε 26 πόντους στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Partizan Belgrade με 78-82 στη “Hala Pionir”, έχοντας 7/10 τρίποντα, 7 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα, με αποτέλεσα να φτάσει στο +31 στο σύστημα αξιολόγησης.

Αυτή η επίδοση, σε συνδυασμό με το +17 του πρώτου αγώνα στη Θεσσαλονίκη, του δίνει τον τίτλο του MVP για την πρώτη φάση των play-Off του Basketball Champions League. O Thaddus McFadden έχει δώσει 6 αγώνες με τον ΠΑΟΚ στο φετινό Basketball Champions League και μετράει 20 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά παιχνίδι” ανέφερε σχετικά πριν από λίγο η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Comments

Trending