ΜΠΑΣΚΕΤ

Αργοπορημένη αλλά απαιτητική πρεμιέρα

Μπορεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος να πήρε διάφορες αναβολές, ωστόσο η ώρα ήρθε και ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τις φετινές του υποχρεώσεις με ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, στην έδρα του Ηρακλή.

Published

on

Από την ημέρα που είχε κλειστεί το τελευταίο, με βάση τον προγραμματισμό φιλικό, με τον Προμηθέα (19/9) πέρασαν σχεδόν 40 μέρες, με την ομάδα να έχει δώσει ένα επίσημο παιχνίδι, με τη Λάρισα για το Κύπελλο και μία φιλική αναμέτρηση με το σύνολο του Λίνου Γαβριήλ, τρεις μέρες μετά.

Η προετοιμασία κύλησε με διάφορα ζητήματα όσον αφορά τραυματισμούς, αλλά τουλάχιστον σε αυτές τις δύο τελευταίες εβδομάδες των αναβολών, είχε την ευκαιρία να δουλέψει με όλους τους παίκτες του και να τους έχει όλους διαθέσιμους απόψε.

Προφανώς και για μια νέα ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, η νίκη στην πρεμιέρα και μάλιστα εκτός έδρας επί του Ηρακλή, δίνει σαφώς επιπλέον αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια. Προφανώς, βέβαια και υπάρχουν και διάφορες δυσκολίες για κάτι τέτοιο, που έχουν να κάνουν με την έλλειψη ρυθμού, αλλά και με την ποιότητα του αντιπάλου.

Ο Ηρακλής μπορεί να ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν, με τον αποκλεισμό από τους ομίλους του BCL, από τον Κεραυνό στην Κύπρο, ωστόσο έχει διαμορφώσει ένα ρόστερ, πιο ποιοτικό, θεωρητικά, από το περσινό. Και για τους γηπεδούχους, η έλλειψη ρυθμού και επίσημων αγώνων, είναι ένα θέμα, όπως επίσης και η έξτρα πίεση που μπορεί να έχουν σήμερα, για μια νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην έδρα τους, έστω και άδεια από κόσμο.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 19:30 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Παπαπέτρου, Πουρσανίδης Γ. και Ζαχαρής.

Comments

Trending