ΜΠΑΣΚΕΤ

Μία καινούργια… "μάχη"!

Η ήττα από τη Ζενίτ ανήκει πλέον στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, με τον "Δικέφαλο" να στρέφει την προσοχή του τώρα στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό, με τον οποίο τίθεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος.

Published

on

Το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου κάνει από σήμερα… στροφή στην Α1, στοχεύοντας σε ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα, με τον ΕΣΑΚΕ να παρουσιάζει στην επίσημη ιστοσελίδα του κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία ενόψει της “μάχης” με την ομάδα της Τρίπολης.

Αναλυτικά:

ΠΑΟΚ και Αρκαδικός θα αρχίσουν από το Σάββατο (28/11, 17:00) να γράφουν τη μεταξύ τους ιστορία, καθώς η ομάδα της Τρίπολης είναι πρωτοεμφανιζόμενη στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Οι δρόμοι των δύο ομάδων ουδέποτε διασταυρώθηκαν και στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση βρίσκει τις δύο ομάδες στις δύο νίκες με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Παναθηναϊκό που αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί στις 14 Δεκεμβρίου.

ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΠΑΟΚ

*200 παιχνίδια στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα συμπληρώσει ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο διεθνής γκαρντ-φόργουορντ έκανε ντεμπούτο στην κατηγορία στις 16 Δεκεμβρίου 2000 με τον ΠΑΟΚ και σε εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μακεδονικό σε ηλικία 16 ετών, εννιά μηνών και μιας ημέρας. Ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει στη Νεάπολη με 92-71 με τον Βασιλειάδη να βρίσκεται για 53΄΄ στο παρκέ προλαβαίνοντας σε αυτά να σημειώσει δύο πόντους και να πάρει ισάριθμα ριμπάουντ.

*650 παιχνίδια στους πάγκους της κατηγορίας –σε Α’ Εθνική, Α1 και Basket League ΣΚΡΑΤΣ- θα συμπληρώσει ο Σούλης Μαρκόπουλος.

*Δύο ριμπάουντ χρειάζεται ο Μιλένκο Τέπιτς και έξι ο Κώστας Κακαρούδης για να φτάσουν τα 200.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

*Οχτώ ριμπάουντ χωρίζουν τον Άκη Καλλινικίδη από τα 800 στην κατηγορία.

*18 εύστοχες βολές μακριά από τις 100 είναι ο Φώτης Λαμπρόπουλος.

*36 πόντους χρειάζεται ο Βασίλης Καββαδάς για να φτάσει τους 500.

Comments

Trending