ΜΠΑΣΚΕΤ

Εξετάζει τον Μορίς Κρικ…

Η αναζήτηση παικτών στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται και μαζί η έρευνα της αμερικάνικης αγοράς. Ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο ΠΑΟΚ είναι και ο αμερικανός γκαρντ Μορίς Κρικ, που αποφοίτησε φέτος από το πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσινγκτον.

Published

on

Ο γεννημένος στις 16 Αυγούστου του 1990 Μορίς Κρικ, έχει ύψος 1μ.93 και αγωνίζεται ως γκαρντ, αλλά σμολ φόργουορντ και την σεζόν 2013-14 είχε 14,1 πόντους με 40% στα τρίποντα, 3,4 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 1,1 κλέψιμο ανά παιχνίδι.

Ο Κρικ προστάθηκε στον ΠΑΟΚ, η περίπτωση του εξετάστηκε και μπορεί να αποτελέσει λύση για την ομάδα, εάν και εφόσον αποφασιστεί ότι ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση και ενός παίκτη για αυτές τις θέσεις, εκτός από τον πλέι μέικερ και τον σέντερ που χρειάζονται οπωσδήποτε.

θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κρικ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εξαιρετικά άτυχος στη διάρκεια της καριέρας του, αφού ξεκίνησε την καριέρα του από το πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, αλλά τρεις σοβαροί τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να έχει την εξέλιξη που θα μπορούσε και καθώς είχε θεωρηθεί σπουδαίο ταλέντο.

Comments

Trending