ΜΠΑΣΚΕΤ

«Παίζει» μόνος του για πρόεδρος

Οι εκλογές του ΕΣΑΚΕ πλησιάζουν και μετά την παραίτηση του Μιχάλη Μέλη, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος που εκτελεί χρέη προέδρου προσωρινά, συνεχίζει τις επαφές του στην πρωτεύουσα, όντας ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση.

Published

on

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, είναι ο μοναδικός που έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος για τις εκλογές της 28ης Μαρτίου, παρότι είχε τη δυνατότητα να είναι προεδρεύων αντιπρόεδρος ως το τέλος της σεζόν, μετά την παραίτηση του Μιχάλη Μέλη.

Ο νέος πρόεδρος θα έχει διετή θητεία και αυτός θα είναι ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, δεδομένου ότι δεν κατατέθηκε κάποια άλλη υποψηφιότητα. Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, για την θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, η οποία καθορίσθηκε κατόπιν αποφάσεων του Διοικητικού του Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης των μελών του, έληξε σήμερα 22-3-2017. Η μόνη υποψηφιότητα που κατατέθηκε για τις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν στις 28-3-2017, είναι εκείνη του αντιπροέδρου του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελου Γαλατσόπουλου».

Ο Γαλατσόπουλος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα και έχει κάνει επαφές με ανθρώπους των περισσότερων ομάδων της Stoiximan.gr Basket League, αναλύοντας τις σκέψεις του.

Σε αυτό το σημείο, οι περισσότεροι τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητας του και μένει να δούμε πως θα αποτυπωθεί αυτό στις εκλογές. Τα θέματα που παραμένουν ανοικτά είναι πολλά και το πιο σημαντικό όλων, είναι αυτό της κεντρικής διαχείρισης στα τηλεοπτικά, που αποτελεί την κυριότερη πηγή εσόδων για όλες τις ομάδες.

Comments

Trending