ΜΠΑΣΚΕΤ

Το πανόραμα της Basket League

Η ομάδα του ΠΑΟΚ πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη για την Basket League την ίδια ώρα που ο Ήφαιστος, ο Πανιώνιος και η ΑΕΚ το απόγευμα επιβεβαίωσαν την έδρα τους και τον ρόλο του φαβορί αντίστοιχα.

Published

on

Η 8η αγωνιστική ξεκίνησε σήμερα για την Basket League με 4 παιχνίδια σε Λήμνο, Αττική και Θεσσαλονίκη. Στους αγώνες του μεσημεριού, ο ΠΑΟΚ “έσπασε το ρόδι” εκτός έδρας και κέρδισε το Λάυριο στην Αττική με 64-77 και έτσι έφτασε στο 5-3 με την ομάδα του Λαυρίου να μένει στο φτωχό 3-5. 

Από την άλλη μεριά ο Ήφαιστος Λήμνου δείχνει ότι στην έδρα μπορεί να κερδίσει τους πάντες, μιας και διέλυσε 82-67 τον Προμηθέα και ο Πανιώνιος κέρδισε ακόμα ένα ντέρμπι παραμονής με τον Κολοσσό εντός έδρας με 88-80.

Στον απογευματινό αγώνα η ΑΕΚ πέρασε από την έδρα του Άρη στη Θεσσαλονίκη με 77-81. Έτσι η Ένωση πήγε στο 6-2 και ο Άρης έμεινε στο φτωχό 2-6, εν όψει της δύσκολης συνέχειας. 

Αύριο Κυριακή η Κύμη θα υποδεχτεί τον Χολαργό στην Εύβοια και ο Ολυμπιακός το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ με την αγωνιστική να κλείνει τη Δευτέρα, όταν ο Παναθηναϊκό και το Περιστέρι θα παίξουν στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της πρώτης θέσης.

Comments

Trending