ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνέχεια με νίκη

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League, η νίκη για τον ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι είναι μονόδρομος.

Published

on

Η μάχη για την τέταρτη θέση παραμένει ανοικτή, με τον ΠΑΟΚ να έχει την ισοβαθμία τόσο με τον Αρη όσο και με τον Κολοσσό Ρόδου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν Κύμη και Απόλλων Πάτρας εκτός έδρας, αντίστοιχα.

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου καλείται να κάνει το 2/2 στα εντός έδρας παιχνίδια της (με Προμηθέα και Κόροιβο) καθώς μακριά από το Παλατάκι έχει να αντιμετωπίσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Εκτός από αυτό, η περαιτέρω προσαρμογή του Σόμπι, το γεγονός ότι ο Ασκα είναι διαθέσιμος, αν και δύσκολα θα αγωνιστεί καθώς δεν προπονήθηκε χθες, είναι επίσης ζητούμενα σήμερα για τον ΠΑΟΚ εκτός από τη νίκη.

Ο Προμηθέας Πάτρας έρχεται με μία ακόμα αλλαγή, του Τζάκσεν με τον Μπλασινγκέιμ, παλεύει για να μείνει εντός πλέι οφ, καθώς στην είναι στην όγδοη θέση και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο με 80-84.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Ψαριανός, Ανδρικόπουλος και Κατραχούρας.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 19.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ραδιοφωνικά από το Libero 107,4 και όπως πάντα διαδικτυακά, μέσα από το PAOK24.

Comments

Trending