ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτός είναι ο Άσκα (videos)

Ο ΠΑΟΚ θέλει να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικός στο φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου, συνεχίζοντας τη μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει και των πλέι οφ.

Published

on

Ο Ιβάν Άσκα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου» κι έρχεται να ενισχύσει την front line του ΠΑΟΚ, παίρνοντας σε πρώτη φάση τη θέση του τραυματία Τζόρνταν Σάιμπερτ, η περίπτωση της αποθεραπείας του οποίου είναι ιδιαίτερα ιδιάζουσα.

Η αντικατάσταση του Σάιμπερτ και η προσωρινή διακοπή του συμβολαίου του πραγματοποιείται για να μην ξεπεράσει ο “Δικέφαλος” το επιτρεπόμενο όριο (6) στον αριθμό ξένων που μπορεί να χρησιμοποιεί, ενώ σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άνθρωποι της “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ, αν ο Σάιμπερτ είναι υγιής αναμένεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας ενόψει πλέι οφ.

O 26χρονος αθλητής έχει περάσει από πάρα πολλές ομάδες και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Νότια Κορέα, ενώ στην Ελλάδα φόρεσε τη φανέλα του Ίκαρου Χαλκίδας.

Ο ΠΑΟΚ την τελευταία διετία «φλέρταρε» πολλές φορές με τον Άσκα, ωστόσο ποτέ δεν κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό του, κάτι που πέτυχε αυτή τη φορά.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο, στιγμές από την καριέρα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ.

Comments

Trending