ΜΠΑΣΚΕΤ

«Κίνητρο μου και η κατασκευή της νέας Τούμπας»

Λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του γυναικείου μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Νίκος Παπαδόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη για την απόφαση του να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία.

Published

on

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, είναι αυτό που λέμε το «μήλο κάτω από τη μηλιά». Ως γιος του αντιπροέδρου του Α.Σ. και αντιπροσώπου του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημοκράτη, μία από τις πρώτες λέξεις που άκουσε στο σπίτι ήταν «ΠΑΟΚ».

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, αποτελεί ένα… γνήσιο τέκνο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) της «ασπρόμαυρης» οικογένειας και τώρα, μετά τους πάγκους των τμημάτων υποδομής του γυναικείου μπάσκετ, δίνει τη μάχη του και στον εκλογικό στίβο.

Υποψήφιος με το συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» του Γιώργου Ορφανού, στο Δήμο Θεσσαλονίκης, απαντάει στις ερωτήσεις του SDNA, τόσο για την απόφαση του να «κατέβει» ως δημοτικός σύμβουλος, αλλά και σε αυτά που θέλει να κάνει.

– Πώς πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με τα κοινά;
«Συναντηθήκαμε με τον Γιώργο Ορφανό και μιλήσαμε για τα δύο πράγματα που ασχολούμαι. Τον αθλητισμό και τους χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος. Μου είπε για το όραμα που θέλει να κάνει τη Θεσσαλονίκη, μια πόλη του μέλλοντος. Έτσι έγινε η… «παντρειά» για να βοηθήσω κι εγώ. Δεν το κρύβω, ως ένα παιδί της οικογένειας του ΠΑΟΚ, ότι κίνητρο μου είναι και η κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας».

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

Comments

Trending