ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτα τετράδα, μετά Τενερίφη

Το σημερινό παιχνίδι, μπορεί να δείχνει εύκολο, αλλά μόνο τέτοιο δεν είναι, ειδικά στο χρονικό σημείο που έρχεται, ανάμεσα στα δύο μεγάλα ματς με τους Ισπανούς.

Published

on

Τα Τρίκαλα δεν είναι τυχαία στην όγδοη θέση και διεκδικούν μια θέση στα πλέι οφ. Πρόκειται για μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος το τελευταίο δίμηνο και σήμερα, θα έρθει στο Παλατάκι, χωρίς να έχει κάποιο ιδιαίτερο άγχος. Ο Κέλσει Μπάρλοου, μπορεί να έχει λίγο άγχος παραπάνω, έχοντας τον πατέρα του, τον σπουδαίο Κεν Μπάρλοου, στην κερκίδα.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τον Σάιμπερτ, ο Σόμπι που ανακοινώθηκε χθες, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με το Ρέθυμνο την άλλη εβδομάδα και η ομάδα μετά τη νίκη επί της Τενερίφης και την προσπάθεια την Τρίτη, η όποια κούραση θα πρέπει να ξεπεραστεί σήμερα.

Το έργο του ΠΑΟΚ, μόνο εύκολο δεν είναι και θα χρειαστεί 40 λεπτά συγκέντρωση, για να έρθει η επιστροφή στην τέταρτη θέση και έπειτα, να επικεντρωθούν όλοι στη ρεβάνς στα Κανάρια Νησιά.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Σώμος, Παναγιώτου, Τζιοπάνος και ευχή όλων είναι, να μην υπάρξει μετά από ένα ακόμα παιχνίδι του ΠΑΟΚ, κουβέντα για τις αποφάσεις τους, κάτι που ειδικά με το δεύτερο, δείχνει δύσκολο…

Όπως και στο παιχνίδι της Τρίτης με την Τενερίφη, έτσι και σε αυτό, τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και είναι μια καλή ευκαιρία, να έρθει περισσότερος κόσμος στο Παλατάκι, από ότι γίνεται συνήθως σε παιχνίδια όπως το σημερινό.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι στις 17.00 και θα υπάρξει παράλληλη μετάδοση από το Novasports 2, ενώ ραδιοφωνικά θα υπάρξει μετάδοση από το Libero 107,4 και όπως πάντα, διαδικτυακά, μέσα από το PAOK24.

Comments

Trending