ΜΠΑΣΚΕΤ

«Πριν τις εντάσεις, υπήρξε ομοθυμία για να βρεθούν λύσεις…»

Έριξε τους τόνους ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, μετά την επεισοδιακή χθεσινοβραδινή σύσκεψη και βλέπει… φως στο τούνελ του ελληνικού μπάσκετ! Μεγάλο πράγμα η αισιοδοξία…

Published

on

Στη σύσκεψη για το μπάσκετ που έγινε χθες το βράδυ, επισημοποιήθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από αυτή έξαλλος, προχωρώντας σε απίστευτες καταγγελίες!  «σημαδεύτηκε» από τις καταγγελίες και την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Σύμφωνα πάντως, με τον Γιώργο Βασιλειάδη, πριν τις εντάσεις «υπήρξε η συναπόφαση και η βούληση ότι πρέπει να καθίσουμε και να βάλουμε πέντε κοινούς κανόνες για το πώς προχωρούμε».

Ο  υφυπουργός Αθλητισμού πάντως, θέλησε να ρίξει τους τόνους για τα όσα έγιναν στη σύσκεψη αλλά απάντησε στις καταγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ότι η σύσκεψη ήταν «στημένη». «Δεν θέλω να το σχολιάσω, στημένο γιατί; Για ποιον λόγο και με δεδομένο ότι θα ήταν στημένο αν ικανοποιούνταν τα αιτήματα κάποιου. Δεν έγινε κάτι τέτοιο. Υπήρξαν εντάσεις που δεν έχει νόημα να τις αναπαράγουμε».

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

Comments

Trending